ARENA I SAL MARÍ C.Crabuzza/F.Sanna

 

Encara aguardant un temps millor

Encara cercant una raó

Raó i esperança, amor i vanitat

Pareix que’l dia no passi mai

I vaig caminant sense deixar traxta endrera de mi

No veig pau al món

 

M’agradariva trobar un ordre

Al poc de camí que he fet

I me pareix bo i me pareix mal

I encara estic aguardant

Una llumera forta, un dia nou

Un sol, un arbre, un cel

I les tues mans

 

I tu me mires sense entendre

Que la boca mia és freda

Que’ls cabells meus somien

Blanca arena i sal marí

i la clariana del maití

 

I tu me mires sense entendre

Que aqueix aguardar m’excaixa

I no me deixa en pau

I no me deixa en pau

I no me deixa en pau

 

Sabbia e sale marino Sto ancora aspettando un tempo migliore/ sto ancora cercando una ragione/ ragione e speranza, amore e vanità/ sembra che il giorno non passi mai/ e vado camminando senza lasciare tracce dietro di me/ non vedo pace nel mondo Mi piacerebbe trovare un ordine/ al poco cammino che ho fatto/ e mi sembra buono e mi sembra cattivo/ e sto ancora aspettando/ una luce forte, un giorno nuovo/ un sole, un albero, un cielo/ e le tue mani E tu mi guardi senza capire/ che la mia bocca è fredda/ che i miei capelli sognano/ bianca sabbia e sale marino/ e l’aria chiara del mattino E tu mi guardi senza capire/ che questa attesa mi sfascia/ e non mi lascia in pace

 

Aquesta espera Encara estic esperant per un millor moment / encara estic buscant una raó / raó i esperança , amor i vanitat / sembla que el dia no passa mai / i vaig caminant sense deixar rastre darrere de mi / no veig pau al món M’agradaria trobar una ordre / el petit camí que vaig fer / i em sembla bo i em sembla dolent / i encara estic esperant / una llum forta , un nou dia / un sol, un arbre , un cel / i les teves mans I tu em mires sense comprendre / que la meva boca és fred / que el meus cabells somnien / arena blanca i sal marina/ i l’aire clar del matí I tu em mires sense comprendre / que aquesta espera me escaixa / i no em deixa en pau